You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçünlü baplara bakılırsa elan pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en oranlı hediye politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi Yangın Çıkış Kapısı kalitesi ve özge Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması midein bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve muvafık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin kapısının hariçya muhik açılması gerekir. Kaldırıma harbi açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin taçı aralık, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya essah ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu manzara arama edilmelidir. 

Gök Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girişine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page